Bogdan Arnăutu

Bogdan Arnăutu are o experiență de peste 18 ani în comunicare și este, din 2001, Șef al departamentului de comunicare, coordonând dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare a companiilor din România ale grupului HeidelbergCement.

În perioada decembrie 2000 – martie 2001 a lucrat în cadrul Direcției Relații Internaționale a Companiei Naționale de Transport Feroviar C.F.R.

Din 1999 până în 2000 a lucrat în cadrul Biroului de Presă al Ministerului Transporturilor. În martie 1999 și-a început cariera ca reporter al departamentului de știri externe al Ziarului Financiar.

Bogdan Arnăutu a absolvit, în 1999, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Japoneză-Engleză, din cadrul Universității din București.

Din 2014 este Certified Sustainability (CSR) Practitioner, Centre for Sustainability and Excellence (CSE). În plus, a participat la o serie de cursuri de specializare (GRI G3.1 & G4 – Sustainability Reporting Training; Competitive Intelligence; PR Strategies & Tactics).