Start pentru o carieră BETON

Descriere proiectului

Parteneri:

HeidelbergCement România, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România și

Fundația LEADERS, declanșează de 22 de ani potențialul tinerilor și formează lideri vizionari, responsabili și curajoși prin intermediul unor programe prin care aceștia își descoperă adevăratul potențial și identifică oportunități profesionale.

Proiectul Start pentru o carieră BETON, dezvoltat de HeidelbergCement România, în parteneriat cu Fundația LEADERS, urmărește structura programelor de success LEADERS, care au primit recunoaștere din partea Ministerului Educației Naționale.

Ne dorim să implicăm elevi în clasele a XI-a și a XII-a din licee cu profil tehnic sau profesional, din trei județe, oferindu-le cursuri intensive de educație nonformală, cât și facilitarea accesului în procesele de selecție pentru programele Școlii de Ucenicie HeidelbergCement.

Ediția a IV-a 

În 2022 vom avea o ediție adaptată la schimbările aduse de perioada pe care o traversăm! Ne mobilizăm și anul acesta și vrem să aducem valoare prin workshop-uri online și offline dedicate profesorilor, elevilor și angajaților HeidelbergCement România.

Pentru fiecare dintre cele trei categorii, am pregătit workshop-uri în care antrenăm competențe esențiale secolului XXI prin activități de educație nonformală. Complementar ne propunem și să dăm tinerilor ocazia de a cunoaște mai bine industria cimentului.

Cui ne adresăm?

Liceenilor din învățământul tehnic și profesional, clasele a XI-a și a XII-a din cele trei județe care găzduiesc fabricile de ciment HeidelbergCement: Dâmbovița, Neamț și Hunedoara.

Calendar

  • 5 aprilie – 5 mai 2022: înscrieri în proiectul Start pentru o carieră Beton;
  • 10 mai – 2 iunie 2022: desfășurarea workshop-urilor în cele trei județe.

Ești elev în clasa a XI-a și a XII-a din Dâmbovița, Neamț sau Hunedoara? Aplică pentru un loc la workshopul din județul tău la https://leaders.ro/beton/!