Casa din vis poate fi mai aproape cu HeidelbergCement și Academia de Construcţii

Începând cu această lună, HeidelbergCement România este partener la Academia de Construcţii, un simulator online de construcţii şi amenajări prin intermediul căruia se poate experimenta chiar din faţa calculatorului construcţia a 4 proiecte de casă şi amenajarea a 2 proiecte de locuinţe. HeidelbergCement se alătură, astfel, unui grup numeros de parteneri din domeniul ferestrelor, acoperișurilor, curieratului, materialelor de construcții sau decorațiunilor interioare implicaţi în ingeniosul proiect.

Acesta reuneşte într-un singur loc informaţii despre construcţia şi renovarea locuinţei, o experienţă completă a construirii casei şi realizării unei renovări virtuale, simularea achiziţiei de produse necesare construcţiei şi amenajării, un deviz descărcabil, permanent la dispoziţia userului, accesarea ofertelor tuturor partenerilor în acelaşi loc şi şansa la premii prin tragere la sorţi pentru proiectele finalizate.

Realitatea virtuală, la un click distanță

Prin intermediul acestui simulator, oricine îşi poate crea o locuinţă virtuală, descoperind pe parcursul proiectării, în mod etapizat şi structurat, materialele şi tehnologiile de construcţie şi amenajări. În plus, simulatorul înglobează și o secțiune de premii, la care au acces cei care reușesc să ducă până la capăt un proiect.

Destinat celor care îşi construiesc casa, îşi amenajează sau reamenajează locuinţa, dar şi celor care nu iau în calcul acum amenajarea ori reamenajarea sau construcţia unei case, dar care sunt încântaţi de simularea experienţei, de obţinerea unui deviz şi de înscrierea pentru un premiu, Academia de Construcții vine și cu tutoriale inspirate, iar utilizatorul poate intra într-o realitate virtuală unică. Aici se pot vedea, în detaliu, amenajări de factură recentă, care sunt adevărate surse de inspirație decorativă. Totodată, cu un simplu click, utilizatorul poate ajunge către o pagină dedicată sau către o adresă de email a partenerului, de la care va afla detalii despre produsele şi serviciile pe care le oferă acesta.

Șanse la premii săptămânale și lunare

Cei care vor să finalizeze cât mai multe proiecte pot aduna în fiecare zi, pe pagina de Facebook a simulatorului online, dar şi pe fanpage-ul HeidelbergCement, nişte coduri de puncte, utile pentru construcţiile şi amenajările din Academia de Construcţii şi cu care utilizatorul va construi repede şi bine. Pentru fiecare casă construită/amenajare, userii au posibilitatea să îşi consulte și descarce devizul, iar în fiecare lună vor fi oferite premii virtuale și reale pentru casă. Toate sunt motivante, ceea ce face din simulatorul online un adevărat joc-concurs la care oricine are cont validat și termină orice tip de proiect este înscris automat în cursa pentru premii.