Dr. Manole Popa

Manole Popa, de profesie avocat, specializat în drept comercial, este din 2015 angajat al societății în calitate de director al Departamentului juridic.

Manole Popa a început să lucreze pentru HeidelbergCement în anul 2000, fiind implicat în toate proiectele importante derulate de atunci încoace cu privire la societățile Grupului din România și nu numai (de exemplu fuziuni, achiziții, vânzări de active, squeeze-out).

Inițial responsabil pentru România și Bulgaria, în perioada 2002-2003, în calitate de Legal Counsel Building Materials CEE, a făcut parte din echipa care s-a ocupat de vânzarea fabricilor de var deținute de Grup în România, Cehia și Ungaria.

Manole Popa este licențiat al Facultății de Drept, Universitatea din București (1996), absolvent al unor studii de perfecționare în drept privat la aceeași instituție (1997), absolvent de studii academice postuniversitare (EMBA) organizat de ASEBUSS București și Kennesaw State University, SUA (2006), și a obținut titlul de doctor în drept cu o teză despre „Grupurile de societăți și regimul lor juridic” (A.S.E. București, 2011). În plus, a participat la o serie de cursuri de specializare în țară și străinătate.