Politica în domeniul concurenței

Angajamentul HeidelbergCement România referitor la Politica în domeniul concurenței

Misiunea proconcurențială a societăților din grupul HeidelbergCement România se bazează pe premisa fundamentală a legislației concurenței potrivit căreia concurența produce cele mai bune produse și servicii la cele mai mici prețuri, încurajează eficiența și inovația și întărește economia în ansamblul ei. Restricțiile asupra concurenței afectează toate părțile implicate, de la consumatori la angajați.

Dorința noastră este de a ne asigura că acționăm corect într-o piață care funcționează pe baze concurențiale prin eliminarea restricțiilor nerezonabile asupra concurenței, prevenind comportamentele anticoncurențiale.

Societățile din grupul HeidelbergCement România au o politică strictă de respectare a legislației concurenței deoarece credem în competiția onestă pe piață și ne comportăm ca atare. Nu tolerăm încălcări ale acestei legislații de către angajații noștri, partenerii de afaceri sau concurenții noștri. De aceea avem o politică proconcurențială și am implementat un program de conformare în materia concurenței, angajații noștri fiind instruiți periodic în vederea respectării cu strictețe a acestei politici. Totodată, ne așteptăm ca partenerii noștri de afaceri să împărtășească și să respecte angajamentul nostru pentru integritate și conformitate cu legislația concurenței.

Societățile din grupul HeidelbergCement România promovează concurența liberă și deschisă pe piață. Angajații noștri nu trebuie să își însușească sau să folosească informații confidențiale ale concurenților și nici să facă afirmații false despre comportamentul sau practicile de afaceri ale acestora.

Înțelegerile anticoncurențiale sunt interzise per se, în sensul că nu pot fi justificate în niciun fel, indiferent de intențiile părților. Noi nu vom tolera sub nicio formă practicile anticoncurențiale, deoarece dorim să concurăm pe piață sănătos, prin preț, calitate și servicii. Conduita noastră se bazează în mod exclusiv pe propriile noastre judecăți de afaceri. Orice contact cu concurenții, clienții sau furnizorii, care naște sub orice formă suspiciunea unei înțelegeri ilegale, este și va fi evitat cu strictețe..

Dr. Florian Aldea
Country Manager

 

Descarcă document – Angajamentul HeidelbergCement România referitor la politica în domeniul concurenței