Carpatcement oferă o super tabletă pentru profesorii care organizează o „Oră de voluntariat”

Carpatcement îşi propune să remunereze cei mai preocupaţi şi implicaţi social profesori cu o tabletă performantă. Premiul poate fi obţinut în urma înscrierii activităţilor sociale la concursul „Ora de voluntariat” până pe data de 3 octombrie 2014.

„Ora de voluntariat” este un proiect Carpatcement în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ şi se adresează în primul rând profesorilor şi diriginților. Scopul concursului este de a încuraja acţiunile de implicare socială în rândul tinerei generaţii.

Până la data de 3 octombrie profesorii şi elevii pot desfăşura o activitate de voluntariat în folosul comunităţii pentru a o înscrie la concurs. Cadrul didactic al cărui proiect va fi considerat cel mai bun de către colectivul de evaluare a proiectelor va fi premiat cu o tabletă performantă. Însă nici ceilalţi participanţi nu vor rămâne neremuneraţi – în dependenţă de rezultatele obţinute, comisia de evaluare va acorda menţiuni şi diplome de participare.

Carpatcement a demarat acest proiect anul trecut în judeţul Hunedoara, iar extinderea programului s-a datorat interesului şi implicării active a tinerilor din acest judeţ. Succesul ediţiei trecute este dovedit de numărul mare de participanţi, de activităţile impresionante, dar şi de preocuparea tinerilor pentru programele de responsabilitate socială.

Proiectele coordonate cu grijă de profesori au dat dovadă de multă maturitate şi originalitate în modalitatea în care au fost abordate. „Este vizibil faptul că tinerii îşi doresc să ajute această societate şi să îşi aducă propria contribuţie pentru dezvoltarea comunităţii din care fac parte. De cele mai multe ori ei au nevoie doar de un imbold. Acesta este motivul pentru care am decis să apelăm la ajutorul profesorilor şi să oferim şi premii pe măsură efortului depus”, declară domnul Bogdan Arnăutu, Directorul de Comunicare Carpatcement.

Super premiul oferit – tabletă performantă – va facilita şi digitaliza procesul de predare – învăţare, astfel încât elevii să poată fi conectaţi în mod continuu la informaţie şi să o poată folosi în mod interactiv.

Carpatcement consideră că spiritul competitiv, premiile oferite, dar şi aportul activităţilor de voluntariat pentru societate ar trebui să fie suficient de motivatoare pentru ca acest program să se bucure de o continuitate. Pentru a realiza acest obiectiv, din partea profesorilor se cere să înscrie un document cu descrierea proiectului şi trei fotografii reprezentative până la 3 octombrie, ora 23.59, la adresa contact@thecsragency.ro.

Mult succes!

Bogdan Arnăutu

ESG and Communication Manager

Heidelberg Materials România Șos. București-Ploiești 1A,
Bucharest Business Park, clădirea C2
013681 București
România